Comencen les obres de millora de les instal•lacions auxiliars del poliesportiu El Bovalar d’Alaquàs

0
91
Bankia

01.alaquas.obrasbovalarL’Ajuntament d’Alaquàs ha iniciat hui la primera fase del Projecte de Condicionament i Millora de les Instal·lacions Auxiliars del Poliesportiu Municipal El Bovalar. Una actuació  que té per objectiu millorar els serveis i accessos al recinte poliesportiu i que compta amb un pressupost de 147.960 euros, a càrrec del Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) promogut per la Diputació de València.

Per a l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, que ha visitat hui el recinte per supervisar l’inici de les obres, “aquesta iniciativa és una aposta més de l’Ajuntament d’Alaquàs per l’esport i per la qualitat de vida dels veïns i que se suma a altres iniciatives posades en marxa en materia esportiva com la baixada dels preus públics i una programació variada i novedosa amb bonificacions per a tots els públics”.

L’objectiu d’aquest projecte és millorar els serveis i accessos a les instal·lacions poliesportives del Bovalar per les que passen semanalment més de 4.000 esportistes. El pla inclou la reforma de la zona de vestuaris i banys així com una reorganització de l’espai que permeta la separació entre zona humida i seca. També la renovació de l’espai destinat a bar-cafeteria.

Les obres inclouran també la reforma de l’entorn exterior, amb la millora de la zona de Jaume I fins l’entrada al recinte del pavelló esportiu cobert.

Aquestes obres, que tindran una durada de tres messos aproximadament, donen resposta a un compromís assumit per l’equip de Govern per tal de millorar les instal·lacions esportives municipals i oferir un millor servei  públic. L’Ajuntament d’Alaquàs ha informat als veïns que, mentre estiguen en funcionament les obres, l’entrada al recinte es realitzarà pel carrer doctor Fleming.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here