Comença ‘Mou-te a casa’, el programa de sessions esportives i d’entreteniment de Paiporta

7 lecturas

El Servei Municipal d’Esports (SME) de Paiporta dóna inici aquest dilluns al seu programa ‘Mou-te a casa’, que oferirà vídeos a diari i en obert amb sessions d’alguns dels programes esportius que ofereix. Amb la finalitat de ser una alternativa per a la ciutadania en temps de confinament, ‘Mou-te a casa’ proposarà des de gimnàstica per a majors a ball modern, passant per diver-vesprades per als més menuts i menudes, taekwondo infantil, cubbá, ioga o taitxí.

Els vídeos es publicaran a través dels canals de l’SME a Facebook, Instagram i Youtube, a les 9.00 i a les 16.00 hores, d’acord amb el calendari fixat.

La iniciativa per a practicar esport i entretindre’s mentre dure el confinament té una programació setmanal de matí i vesprada, i els vídeos es quedaran a les xarxes per a que qualsevol persona, en el moment que desitge, repetisca els exercicis o els visualitze a l’hora que li vinga bé.

‘Mou-te a casa’, coordinat pel Servei Municipal d’Esports, ha comptat amb la col·laboració de Caps Animació, l’empresa que realitza els programes esportius presencials de l’SME, que ha facilitat els vídeos amb les rutines plantejades per les monitores i monitors.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí