Clavaries, confraries, festers i festeres, associacions culturals i falles participen en la tradicional Ofrena a la Mare de Déu de l’Olivar

502

En plenes Festes Majors, Alaquàs va celebrar el passat divendres 7 de setembre la tradicional Ofrena en honor a la Mare de Déu de L’Olivar. L’acte va congregar un any més a clavaries, confraries, festers i festeres, associacions culturals i comissions falleres que assistiren per protagonitzar i participar activament a la desfilada.

Ofrena en honor a la Mare de Déu de L’Olivar AlaquàsLa cita organitzada per la Confraria de la Mare de Déu de l’Olivar va seguir el següent itinerari: des del col·legi González Gallarza, la comitiva va desfilar per l’Avinguda Miguel Hernández i el carrer Major per a arribar a la Plaça de la Mare de Déu de l’Olivar. En acabar l’ofrena es va celebrar el rés de I Vespres Solemnes i Salve amb la participació de l’Escolania de la Mare de Déu de l’Olivar. A més de la benedicció d’una imatge de la Mare de Déu realitzada per l’artista Mª Carmen Carot Vecina.

Un acte emotiu i ple de color que va estar acompanyat en tot moment pel ritme que marcava la banda de la Unió Musical d’Alaquàs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.