Catarroja organitza el seu Festival de Cultura Urbana amb tallers i actuacions

0
473

La Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut ha posat en marxa la segona edició del CUC, el festival de Cultura Urbana de Catarroja, que es realitzarà en el Parc de Paluzié d’aquesta localitat de l’horta sud el dissabte, 20 de maig, des de les 9.30 fins a les 22 hores i serà totalment gratuït.

En aquesta segona edició, tornarà a tenir destacada presència els tallers com el Kangoo, la percussió i el grafitti, complementats aquests dos últims amb exhibicions per a tots els públics. Com a novetat, enguany s’aposta per la música d’altres cultures a través d’una exhibició de dansa africana i un taller per a endinsar-se en aquests ritmes ancestrals. I no podria faltar la batukada amb Borumbaia percusión, com a tancament final de la jornada vespertina. La jornada continua a la vesprada amb concerts i un concurs de Freestyle.

Al llarg del concurs s’intercalaran les actuacions de Damballa, que és una agrupació Valenciana de Hip Hop que està promocionant el seu primer treball com a grup, i de Shintoma un MC de Bilbao reconegut en el panorama nacional, finalista de diferents competicions nacionals. També hi haurà una exhibició de Freestyle a càrrec de Hander campió en la final nacional a ERRECÉ, i més ha participat en diferents competicions internacionals, i Compare Flow, feestylers amb un estil únic i diferent que l’ha portat a posicionar-se entre els més destacats en els últims anys.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here