L’ajuntament de Catarroja ofereix 20 parcel·les d’horts urbans sostenibles

1126

Catarroja ha llançat la convocatòria de les 20 parcel·les d'horts urbans sostenibles amb les quals compta l'Ajuntament per a la ciutadania. Des de la regidoria de Medi Ambient es concedeix l'ús d'aquests espais per un període de dos anys, prèvia sol·licitud de les persones interessades i havent d'assumir aquestes, els deures i drets recollits en l'ordenança municipal reguladora dels horts urbans mitjançant declaració responsable. D'altra banda, es té previst la reserva d'un 25% dels horts a persones jubilades i altres grups socials.

“Amb aquest projecte des de l'actual equip de govern pretenem fomentar els principis i les tècniques de cultiu pròpies de l'agricultura ecològica, que a més de produir aliments per a l'autoconsum, cerca una finalitat social, integradora, educativa, d'entreteniment, ambiental i participativa”, segons explica Elisa Gimeno, regidora de Medi Ambient i Agricultura Sostenible.

Les sol·licituds es presentaran a través del formulari de sol·licitud especifique en seu electrònica o en l'Oficina Integrada d'Atenció Ciutadana (OIAC). El procés de sol·licitud de parcel·les va començar l'1 de juliol i finalitzarà el 31 del mateix mes, per la qual cosa es troben en aquest moment els últims espais per adjudicar.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.