Candela Sedeño i Merche Murcia inicien el seu regnat com a Falleres Majors d’Alaquàs 2019

733

L’Auditori Nou d’Alaquàs va acollir el diumenge 16 de setembre l’acte de proclamació de les noves Falleres Majors d’Alaquàs 2019: Merche Murcia González i Candela Sedeño Sánchez. Amb les lectures d’acta de les Falleres Majors del nou exercici, les noves representants eren presentades oficialment al món faller de la ciutat.

CANDELA SEDEÑO SÁNCHEZ I MERCHE MURCIA GONZÁLEZ FALLERES MAJORS D’ALAQUÀS 2019La cita començava amb l’acomiadament de les Falleres Majors de l´exercici anterior, Clara Pozo Campos i Paula Sanchis Mengod que van viure moments molt emotius tant per a elles com per a les seues corts d’honor.

Després de les paraules d’acomiadament de les Falleres Majors del 2018, eren rebudes a l’escenari la Fallera Major Infantil d’Alaquàs, Candela Sedeño Sánchez i la Fallera Major 2019, Merche Murcia González. Allí les esperaven l’alcaldessa d’Alaquàs Elvira Garcia Campos junt a la Regidora de Festes, Isabel Mondéjar, per a procedir a la seua proclamació oficial.

A més, la vetlada va comptar amb la projecció d’un vídeo per conèixer la història de les noves falleres.Començava així el regnat de les noves máximes representants de la festa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.