Benetússer cancel·la el deute bancari de l’Ajuntament

461

La Comissió Informativa d’Interior de l’Ajuntament de Benetússer es va reunir ahir per la vesprada amb els portaveus dels grups polítics amb representació en el consistori en el marc de la celebració, la pròxima setmana, de l’últim ple de la legislatura.

La Regidora d’Hisenda de l’Ajuntament de Benetússer, Reme Navarro, va informar ahir als portaveus dels grups polítics que formen part de la Comissió d’Interior de la liquidació de l’exercici 2018 que permetra cancelat el deute bancari que arrossegava el consistori. La mesura s’ha pogut dur a terme gràcies als superàvits dels contes municipals en els  últims exercicis. En l’últim, el de 2018, el romanent de tresoreria al fi de l’any va ser de 4 milions d’euros.

D’aquesta forma, i segons l’explicació de la regidora i el interventor en la comissió, amb l’estalvi acumulat l’any passat s’ha pogut afrontar el deute d’1,6 milions d’euros que quedava pendent amb les entitats bancàries i en sobra per a poder afrontar altres actuacions necessàries per al poble com la millora del clavegueram o de l’accessibilitat en algunes zones. La suma dels préstecs que tenia l’Ajuntament de Benetússer en 2015 era de 4,5 milions d’euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.