Baldoví pregunta al Congrés si la CHX té ja una solució per al gual inundable del Carraixet

396

Compromís per Vinalesa ha registrat a través del seu diputat Joan Baldoví una pregunta al Congrés per tal de saber si la Confederació Hidrogràfica del Xúquer troba una via per al gual inundable del Carraixet.

gota fría barranc carraixetCompromís per Vinalesa considera urgent donar una solució definitiva al gual de la carretera provincial CV-304 al pas del barranc del Carraixet que queda inutilitzat cada vegada que un temporal d’intenses pluges assoten el nostre territori.

La formació nacionalista recorda que l’Ajuntament de Vinalesa ha mantes diverses reunions amb la Diputació de València, titular de la via, per tal de donar resposta a esta demanda del municipi que reclama uns accessos dignes i segurs. 

Però, segons denuncia Compromís, la Diputació de València ja va descartar la construcció d’un pont donat què el Carraixet no està canalitzat a l’altura del pas de la CV-304. La formació nacionalista recorda que mesos enrere es va realitzar un estudi tècnic per tal de millorar el gual i fer-lo transitable en episodis de pluja. Este estudi fou enviat a Confederació Hidrogràfica del Xúquer, responsable del Domini Públic Hidràulic, per tal de ser analitzat i si fóra possible, autoritzar l’actuació per part de Diputació.

Sense cap resposta per part de Confederació, Vinalesa torna a veure’s afectada per un tall de carretera que deixa en una situació d’incomunicació i inseguretat i sense una solució a la vista, segons denuncia Compromís.

Compromís recorda que ha estat 2 les ocasions en esta tardor de 2018 en què el gual ha estat tallat, “deixant sense accessos Vinalesa. Un problema que cada vegada és més freqüent. Sols fa un any, el gener de 2017, un cotxe va haver de ser rescatat al mateix gual”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.