Avenida 2.0 guanya la tercera edició de ‘Tasta’M’, la ruta de la Tapa de Massamagrell

913

Després de 10 dies del Tasta’M 2018, la ruta de la tapa en Massamagrell, els veïns i veïnes ja han elegit la tapa guanyadora d’aquesta tercera edició: la proposta guanyadora és la de Avenida 2.0, el cruixent oriental de pollastre, maionesa de wasabi, soja i kimchee.

Tasta’M 2018 ha comptat amb la participació de 15 establiments hostalers de Massamagrell, que amb les seues respectives 15 tapes han oferit una gran varietat d’estils i sabors als consumidors.

En aquesta nova edició, s’ha tornat a aconseguir una gran excel·lència en els productes, la qualitat gastronòmica ha sigut notable i ha quedat reflectida en les xifres de participació: s’han servit 14.200 tapes al llarg dels 10 dies de ruta, que finalitzà el passat 15 de juliol.

Com cada any, han sigut els clients els encarregats de decidir la tapa guanyadora de Tasta’M. Els resultats d’enguany han sigut els següents:

En primer lloc, Avenida 2.0 amb 214 vots; en segon lloc, Cafe34 amb la tapa Pinxo 34, que rebé 74 vots i, el tercer classificat és El Niño del Wasabi i la seua tapa Joan Wasabi, amb 72 vots.

Sabrina León, regidora de Comerç, afirma que “des de la regidoria de Comerç volem felicitar a tots els establiments hostalers que han participat, felicitar tant als seus gerents com als seus equips, per la gran qualitat de productes i serveis que ens han oferit”.

El regidor de Festes, Paco Gómez, afegeix “estem molt satisfets amb Tasta’M 2018, que un any més ha estat inclòs dins de la programació de les Festes Fundacionals. L’enhorabona a l’establiment guanyador i a tots els participants, i els animem a participar en més edicions i a que promocionen més activitats en el sector de l’hostaleria de Massamagrell”.

L’alcalde de Massamagrell, Pep Galarza, declara que “l’oferta gastronòmica del poble ha aconseguit superar-se un any més. A més, hem donat una empenta al comerç local, que és el principal objectiu de Tasta’M”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.