ALDIS Paiporta amplia les seues dependències amb un nou local cedit per l'Ajuntament

642

L'Associació de Discapacitats (ALDIS) de Paiporta ha estrenat aquesta setmana l'ampliació de les seues dependències, amb un local cedit per l'Ajuntament al carrer Medi Ambient. En aquest espai, ALDIS Paiporta oferirà nous programes en virtud del conveni que manté amb el Consistori a través de la Regidoria de Benestar Social.

El programa 'Respir matinal' serà una de les activitats que podrà oferir l'associació per a les persones amb diversitat funcional i les seues famílies. Aquesta novedosa iniciativa permet a l'associació paiportina oferir tallers matinals en horari de 10 a 13.30 hores a usuaris i usuàries que no puguen accedir a altra classe de recursos reglats. Els tallers tenen com a objectiu el foment del desenvolupament humà i social a través d'un ampli espectre d'activitats.

Per a contribuir amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament ha incrementat la dotació econòmica del conveni anual amb ALDIS en 14.500 euros que, afegits als 7.000 euros d'anys anteriors, suposen un total que triplica la dotació. Aquest programa se sumarà als que ja ofereix de vesprades a la seua seu habitual, situada al carrer Sant Jordi.

A la inauguració del nou espai d'ALDIS van assistir l'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, la regidora de Benestar Social, Maribel Albalat, així com membres de l'equip de govern i la corporació municipal, responsables de l'entitat, i veïns i veïnes de Paiporta.

ALDIS treballa amb persones discapacitades des de la seua fundació, l'any 1991. En aquests 27 anys d'història, l'entitat ha donat suport en promoció de la convivència, oci, temps lliure, intervenció, prevenció, inserció i foment de la vida independent de desenes de persones amb discapacitats físiques, psíquiques i sensorials. L'Ajuntament dóna suport a l'entitat des de fa dècades a través de subvencions per a que puga portar a terme els seus diferents programes. Aquesta ajuda s'ha triplicat enguany quan, a més, se li ha cedit a l'ens el nou local del carrer Medi Ambient.

Amb la cessió, el Consistori “dóna suport a una entitat que fa més fàcil la vida de les persones amb discapacitats diverses, i a les seues famílies”, ha afirmat la regidora de Benestar Social, Maribel Albalat, qui ha afegit que l'Ajuntament “és conscient de la complexitat que implica l'atenció d'aquestes persones” i vol “estar al seu costat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.