Manises inverteix més de 150.000 euros en 2017 en obres per a millorar la ciutat

3718

L'Ajuntament de Manises, seguint el pla de manteniment establit a principis de l'actual legislatura, va invertir més de 150.000 euros en xicotetes intervencions al llarg de tot el municipi. L'empresa Girsa, concessionària del contracte de manteniment de l'Ajuntament de Manises, a més de xicotetes reparacions de manteniment diari, ha sigut l'encarregada de realitzar aquestes obres.

El pla de manteniment contempla la reparació de punts negres i espais degradats, així com la intervenció en aquells edificis municipals que s'havien deixat a la seua sort durant les anteriors legislatures.

Les obres més importants han sigut la reparació i adequació de voreres en el barri del Carmen, la pavimentació del carrer Manuel de Falla, la reparació de la façana del Museu de Ceràmica i l'adequació del centre de jubilats Faitanar.

Com ha explicat el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Manises, Àngel Mora, “aquest tipus d'intervencions ajuden a millorar la qualitat de vida de la ciutadania i a mantenir en condicions el patrimoni municipal. Més enllà de les grans inversions, aquestes intervencions ajuden a donar millor aspecte al nostre ciutat i els nostres edificis, i són les que realment solucionen els problemes quotidians de la ciutadania”.

A més de les ja esmentades s'ha actuat, entre altres espais i edificis, en la Plaça Cor de Jesús, el Poliesportiu Municipal, el clavegueram dels carrers Luis Armellas i Fray Salvador Mollà, entre uns altres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.