Alcàsser inicia diversos programes d'inserció laboral

672

El Centre Social d’Alcàsser va acollir a 35  persones, totes elles aturades del municipi, que han conegut, de primera mà el  programa d'inserció laboral que s’ha posat en marxa per als  municipis de l’Horta Sud a través de l’Acord Comarcal per la Creació d’Ocupació (ACCO) en la seua edició de 2018  que també s'està duent a terme en altres municipis de la comarca de l’Horta Sud.

empleo AlcàsserAquest programa està destinat a persones en l’atur  majors de 45 anys,  amb l'objectiu de millorar les seues competències per accedir al mercat de treball.  Aquest programa inclou  la   participació  activa tant en les  sessions individuals i grupals planificades durant els 2 propers mesos.

D'altra banda, també realitzaran tallers d'informàtica de diversos nivells, i poder obtindre un digitalització bàsica  i intermèdia, xarxes socials per a cerca d'ocupació.

En breu s’iniciarà  un projecte per a oferir ferramentes a les persones emprenedores per a iniciar una nova activitat econòmica i, d'una altra, donar a les empreses ja creades uns serveis basats en l'anàlisi de la situació actual i la posterior elaboració d'uns itineraris que s'han de seguir per millorar l'empresa.

Les persones interessats cal dirigir-se a l’oficina ADL fins el 13 d’abril.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.