Albalat tanca el 2018 amb un superàvit de més d’1,5 milions d’euros

728

Al ple d’aquest dimecres 27 de març, l’Ajuntament d’Albalat dels Sorells ha presentat el tancament i liquidació del pressupost de 2018. L’Ajuntament va tancar l’any passat amb un superàvit de 1.569.370,13 euros.

Segons l’alcalde, Nicolau Claramunt, “el bon resultat de l’exercici passat, s’explica entre altres coses per la incorporació del romanent de 2017 i l’inici de la segona fase de les oficines centrals de Mercadona que ha suposat un ingrés extra per a l’Ajuntament”.

Segons Claramunt, “amb este tancament es ratifica el camí de la recuperació econòmica de l’Ajuntament que s’ha estat seguint estos quatre anys.” El superàvit de l’exercici 2018 permetrà baixar més l’endeutament de l’Ajuntament així com incorporar les inversions del tancament de l’exercici 2017 i fer-ne de noves.

Això suposarà que als propers pressupostos es podrà disposar de més recursos per millorar les atencions primàries en serveis socials, augmentar les partides de contractacions de desocupats, iniciar les obres de l’espai Escorxador (antic “Matadero”) “i altres inversions per continuar millorant la vida dels veïns i veïnes d’Albalat dels Sorells”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.