Albalat dels Sorells repartirà 12.000 mascaretes FPP2 abans de les festes de Pasqua

0
13 lecturas

L’Ajuntament d’Albalat dels Sorells repartirà 12.000 mascaretes FPP2 entre les veïnes i veïns del municipi, a partir del dilluns 29 de març i fins al dimecres 31.

mascarillas MislataEl repartiment el realitzarà el personal voluntari, domicili per domicili, i en l’elaboració dels paquets que es lliuraran als ciutadans, han treballat la totalitat dels grups polítics municipals. Cada persona rebrà 3 mascaretes.

El govern municipal vol contribuir per aturar la quarta onada de contagis que molts experts han anunciat que es pot poduir si relaxem les mesures sanitàries, atés que els períodes festius són més proclius a la interacció personal i els contactes familiars.

En aquest sentit, des de la consistori es vol fer arribar un missatge clar a la ciutadania: tot i que la vacunació ja està en marxa, el virus segueix entre nosaltres i ara que tenim a prop les festes de pasqua, es deuria evitar el que va passar a Nadal.

Campanya de concienciació

Així mateix, altre dels objectius fonamentals d’aquesta nova campanya de sensibilització promoguda per l’ajuntament, és el de conscienciar a totes les persones per fer que les autoritats sanitàries no ens tornen a confinar i poder, d’aquesta forma, encarar la primavera amb una línia descendent de contagis i començar a fer vida normal de cara a l’estiu.

En paraules de l’alcalde, Nicolau Claramunt, “des de l’ajuntament volem fer tot el possible perquè la gent estiga protegida i es puguen complir amb les mesures sanitàries, una vegada més; però aquesta col·laboració ha d’anar acompanyada del compliment de la resta de mesures essencials: rentar-se les mans molt sovint i mantenir la distància social”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí