Alaquàs inverteix 40.000 euros en obres de millora en els col·legis públics

431

Alaquàs Inversió Col·legisL’Ajuntament d’Alaquàs ha invertit 40.000 euros en obres de millora i condicionament que s’estan realitzant aquest estiu als col·legis públics del municipi. Unes obres que l’alcaldessa, Elvira García Campos, ha visitat aquest matí per tal de conèixer de primera mà com s’estan desenvolupant.

Les actuacions, realitzades d’acord amb les necessitats plantejades per la comunitat educativa, han permès la millora de les instal·lacions actuals i la dotació d’altres noves tractant d’afavorir la qualitat de l’ensenyament que s’imparteix a Alaquàs de cara al proper curs escolar.

En el col·legi públic Vila d’Alaquàs s’està dotant el gimnàs d’un nou paviment de tatami per tal de millorar la pràctica esportiva i s’estan solucionant problemes d’humitat en algunes zones del centre.

En el col·legi Sanchis Almiñano s’està construint una cerca de separació de vora 70 metres lineals entre el col·legi i l’institut Faustí Barberà i s’ha reparat el paviment on es trobava en els últims anys l’aula prefabricada. També s’ha treballat en la pintura d’aules i de la porta d’entrada.

En el col·legi Ciutat de Cremona s’està treballant en el condicionament de les dues aules prefabricades recentment instal·lades i es va a procedir al muntatge d’una font d’aigua potable al pati exterior.

En el col·legi públic Bonavista s’han dotat de paviment nou les rampes i els accessos i s’ha realitzat una tasca important en la modificació de les finestres de les aules. A més, s’està treballant en la millora de la xarxa wifi.

I en el col·legi González Gallarza s’han pavimentat un total de 150 metres quadrats del pati de preescolar i s’ha treballat en la pintura d’entrades i aules de l’última planta. També s’ha reparat el paviment dels vestuaris del gimnàs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.