Alaquàs dóna lectura a l’Acta de les Falleres Majors 2019: Merche Murcia i Candela Sedeño

1035

La nit del diumenge 22 de juliol, el casal faller de la comissió Buenos Aires es transformava en escenari per a la celebració de la lectura de l’acta oficial de les nostres Falleres Majors d’Alaquàs 2019 Merche Murcia i Candela Sedeño.

lectura d'acta Falleres Majors Alaquàs 2019Les màximes representants de la festa fallera es convertien en les protagonistes  d’una nit on no va faltar cap detall. Una vetlada a la que van estar presents l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, la Regidora de Falles, Isabel Mondéjar, les Falleres Majors del 2018, Paula Sanchis Mengod i Clara Pozo Cantos, així com la Junta Local Fallera i una gran representació del món faller.

Al finalitzar la cita, centenars d’amics, familiars, veïns i veïnes assistents van poder gaudir d’un sopar amb temática marinera preparat per a l’ocasió. Part d’aquest menjar va ser destinat a Càritas de València.

L’agenda continua en actiu, de fet el pròxim acte oficial serà a setembre a l’Auditori Nou, quan es celebre la Proclamació de les Falleres Majors del 2019.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.