Alaquàs destinarà 645.000 euros enguany per a reformar les instal·lacions esportives del Bovalar

586

Alaquas. Polideportivo Bovalar. reforma. visita obras

Alaquàs inverteix enguany un total de 645.000 euros en el Projecte de Condicionament i Millora de les Instal·lacions Esportives del Bovalar. L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha visitat hui les obres per tal de supervisar i conèixer personalment el seu estat. La primera edil ha valorat de manera positiva la manera en que evolucionen i ha destacat la importància d’aquest projecte dut a terme per l’Ajuntament d’Alaquàs “com una aposta decidida per l’esport i per la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”.

El projecte té per objectiu millorar els serveis municipals que s’ofereixen al complex esportiu així com dotar-lo de noves dependències i millors accessos. Les obres, posades en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs el passat de gener, estan subvencionades per la Diputació de València i corren a càrrec de la partida del Pla Provincial d’Obres i Serveis per als anys 2013, 2014 i 2015 que correspon a Alaquàs.

La primera fase del Projecte de Condicionament i Millora de les Instal·lacions Auxiliars del Poliesportiu Municipal del Bovalar es troba en aquests moments en execució i inclou la reforma de la zona de vestuaris i banys així com una reorganització de l'espai que permeta la separació entre zona humida i seca, així com la renovació de l'espai destinat a bar-cafeteria. Les obres d’aquesta primera fase inclouen també la reforma de l'entorn exterior, amb la millora de la zona de Jaume I fins l'entrada al recinte del pavelló esportiu cobert.

La segona fase, que s’iniciarà a continuació, inclou el condicionament i la millora de les instal·lacions interiors.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.