Silla signa un conveni de col•laboració amb Cáritas de les tres parròquies del municipi

775

conveni càritas sillaL'Ajuntament de Silla ha signat amb les parròquies de la Mare de Déu dels Àngels, Sant Josep Obrer i Sant Roc, un conveni de col·laboració destinat a desenvolupar projectes que milloren les condicions de vida de les persones més necessitades.

En aquest conveni de col·laboració amb els tres organismes parroquials de Cáritas, el Consistori dota de la quantitat de 20.000 euros per a l'adquisició d'aliments i altres articles de primera necessitat perquè siguen repartits entre aquelles persones que, davant la crisi econòmica, estan patint dificultats.

L'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, va ser l'encarregat de signar el conveni que també van rubricar els rectors de les tres parròquies.

Segons ha explicat la regidora de Benestar Social, Trini Martínez, “fomentar les polítiques socials en els temps en què vivim ha de ser una prioritat i aquests convenis suposen una via ràpida d'intervenció davant de situacions greus d'urgent necessitat, per això des de l’Ajuntament s’aposta per col·laborar amb aquests organismes que cada dia lluiten durament per ajudar els nostres veïns”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.