Silla celebra l’acte de lliurament dels Porrots d’Honor a Jesús Cebrià, José Vicente Forner, Andrés Valero i a l’escriptor Ramon Guillem

0
48

Silla va celebrar l’acte de lliurament dels Porrots d’Honor. Els premiats han sigut Jesús Cebrià, per la seua activitat esportiva en el difícil món del futbol professional; el metge i catedràtic José Vicente Forner per la seua activitat en el camp de la medicina; el mestre i compositor Andrés Valero, per la seua trajectòria artística en el món de la música, i a l’escriptor, Ramon Guillem, el Porrot Honorífic 2012 per la seua carrera literària.
L’acte va estar presentat per Carles Royo i presidit per l’alcalde Serafín Simeón. Van acompanyar l’alcalde, Visi Carrión, regidora de Joventut; Amada Garrido, regidora de Festes; Pilar Bermell, regidora de Benestar Social; Marcos Zaragoza, regidor de Esports, i Alfonso Benaches, regidor de Cultura. També van assistir-hi Vicente Zaragoza, Felipe García, Josefina Zaragozá regidors del PSOE; Antonio Navarro, regidor d’Els Verds; Valentín Mateos, regidor de Esquerra Unida, i Josep Melero, regidor del Bloc.

L’acte va començar amb el lliurament del Porrot a l’Activitat Esportiva que enguany ha premiat Jesús Cebrià per la seua activitat esportiva en el difícil món del futbol professional. El regidor d’Esports, Marcos Zaragozá, va fer-li lliurament del guardó i amb el seu discurs va ampliar els mèrits pels quals ha rebut aquesta merescuda distinció.

A continuació, es va lliurar el Porrot a l’Activitat Cívica. Aquest mèrit li va correspondre al metge i catedràtic José Vicente Forner per la seua activitat en el camp de la medicina i pel seu càrrec al nostre municipi. La regidora de Benestar Social, Pilar Bermell, va fer un dels discursos més emotius de la nit i li va lliurar el premi al doctor que va pujar a l’escenari acompanyat per la seua néta.

Abans de fer lliurament del Porrot d’Honor Honorífic, es va lliurar el Porrot a l’Activitat Cultural. Aquest mèrit es va atorgar al mestre i compositor Andrés Valero, per la seua trajectòria artística en el món de la música per tot arreu. Alfonso Benaches, regidor de Cultura, va fer lliurament d’aquest guardó després de parlar de la seua trajectòria per la seua carrera artística i, sobretot, va destacar la internacionalitat de la seua obra.

Després va arribar el moment culminant de la nit en què es va atorgar a l’escriptor, Ramon Guillem, el Porrot Honorífic 2012 per la seua carrera literària, pels seus èxits en la literatura i per ser un dels fundadors, junt amb Xelo Carbonell, de la Setmana de les Lletres al nostre municipi i per vetllar per l’ús del valencià.

Dels seus mèrits va parlar la poetessa i crítica literària, Isabel Robles. Després del seu discurs, l’alcalde de Silla va pujar a l’escenari i, després d’unes paraules d’agraïment i felicitacions als guardonats, va donar el premi a Ramon Guillem que va rebre el Porrot amb molta emoció. En finalitzar l’acte d’atorgament dels Porrots d’Honor 2012, es va fer un vi de honor per a tots als assistents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.