Rafelbunyol reivindica la igualtat de gènere a colp de ‘lipdub’

0
192

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Rafelbunyol ha elaborat un lipdub amb el seu manifest per al Dia Internacional de la Dona, una manera dinàmica, diferent i divertida de reivindicar una igualtat real.

Aquesta iniciativa, emmarcada dins de l’extensa programació de la Setmana de les Dones i la Igualtat, s’ha promogut amb l’objectiu de fer arribar a la major població possible les nostres reivindicacions, considerant que aquest missatge expressat sota aquesta nova fórmula arribarà a molts més ciutadans.

Aquesta activitat és complementària a la lectura que es farà per la vesprada a la plaça, a la que seguirà una marxa i una intervenció en un mur sobre el que podran signar els i les participants.

Un lipdud en el qual s’ha bolcat tot l’Ajuntament sense excepció, ja que en ell han participat tots els treballadors i treballadores del Consistori, Policia Local, Centres Educatius i Tallers d’Ocupació, així com representants de tota la Corporació Municipal i l’equip de Govern al complet.

Sota el lema d’aquest vídeo de Construïm Igualtat es pretén manifestar el compromís de Rafelbunyol a través de totes les àrees i departamento amb la lluita per una total igualtat de gènere i la defensa dels drets de la dona.

Homenatge a les Encaixadores

El passat dissabte, el municipi va rendir homenatge a les Encaixadores, les dones de ‪Rafelbunyol que han treballat i continuen treballant als magatzems de taronja i que des d’ara tenen un carrer dedicat. L’homenatge ha sigut al carrer de Les Encaixadores (abans Infanta Cristina). carrer encaixadores

Des de l’Ajuntament de Rafelbunyol homenatjem així a totes eixes, iaies, mares, ties, dones i filles que s’han sacrificat al llarg de més d’un segle per millorar l’economia domèstica amb condicions laborals bastant precaries.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here