Rafelbunyol habilita una sala d'estudi a la Casa de la Cultura per al periode d'exàmens

828

L'Ajuntament de Rafelbunyol ha habilitat de manera provisional una sala de la Casa de la Cultura perquè els i les estudiants puguen utilitzar-la de sala d'estudi les 24 hores al dia, en horari interromput, fins a la finalització del període d'exàmens.

Rafelbunyol. sala estudi

Per trobar-se temporalment la Biblioteca Municipal en obres per a l'eliminació de les seues barreres arquitectòniques, el nou equip de govern ha decidit cedir aquesta sala, amb accés independent i banys propis, perquè els i les estudiants autogestionen la seua utilització.

Els usuaris administren els horaris, els torns, l'accés, … Com a canal de coordinació, han creat un grup de whatsapp conjunt, al que qualsevol jove que ho desitge pot afegir-se, en el qual també es troba la regidora de Joventut, Mireia Gimeno, mantenint-se així contínuament comunicats amb el Consistori.

Segons, Mireia Gimeno, “volem donar facilitats als estudiants, fer-los partícips de la gestió i que utilitzen uns espais que són seus. Van ser ells mateixa els qui ens van traslladar la idea, i des del principi vam estar disposats, volem escoltar totes les bones propostes que ens facen arribar els nostres veïns i veïnes i dur-les a terme”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.