bánner Auditori Horta Noticias

Quart de Poblet inaugura amb la Cridà les Falles de 2017

0
471

Les Falleres Majors i les Falleres Majors Infantils de Quart de Poblet, acompanyades per l’alcaldessa, Carmen Martínez, van anunciar ahir l’inici de les Falles 2017 en el tradicional acte de la Cridà, en el qual van invitar tots els veïns i veïnes a unir-se a la festa.

Les set comissions falleres de Quart de Poblet van omplir la plaça del País Valencià i van estar representades en la balconada de l’Ajuntament per les seues falleres majors i presidents.

L’alcaldessa, Carmen Martínez, va felicitar a totes i a tots i va incidir a agrair l’esforç i el treball de tot un any de les comissions falleres i el de la Comissió Organitzadora de les Falles de Quart. “No és un any més, és el primer de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, un reconeixement que era de justícia. Enhorabona per la part que vos correspon i gràcies per contribuir a mantenir viva una festa que transcendisc fronteres”, va afegir.

El programa d’actes oficials continua dissabte, 11 de març, amb la cavalcada que eixirà a les 18 hores del carrer Xiquet de Quart.

El lliurament de palets (el reconeixement que l’Ajuntament fa a totes les comissions falleres sense distinció) se celebra el 16 de març, a les 12 hores en l’Ajuntament i el passador d’or el posa l’Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats el 19 de març, a partir de les 12 hores en el parc de Sant Onofre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here