Paterna reforesta 700 exemplars d’espècies autòctones en la campanya del Dia de l’Arbre

1290

L’Ajuntament de Paterna ha valorat la campanya del Dia de l’Arbre 2017 que ha suposat la reforestació de 700 arbres al municipi. La campanya, com tots els anys, ha comptat amb la col·laboració d’associacions de comerciants, de caràcter social i entitats educatives.

Des de la Regidoria de Medi Ambient s’ha volgut potenciar la plantació en aquelles zones que més falta feia amb uns criteris estrictament ecològics, incloent per primera vegada la plantació en escocells a La Canyada dins de la campanya de repoblació de l’àrea urbana que s’està duent a terme.

La campanya del Dia de l’Arbre va començar al mes de gener amb la festa organitzada per MultiPaterna amb grans i menuts on es van plantar més de 100 arbres al Parc Central.

Dins d’aquesta campanya, la regidoria ha comptat amb la col·laboració de la coordinadora dels boscos del Túria que junt AFEMPES varen realitzar, aquesta passada setmana, diferents plantacions en la ribera del Túria, substituint les canyes invasores per noves espècies autòctones com ara tamarindes, salzes i xops.

Per al regidor de Medi Ambient, Carles Martí, aquestes actuacions són “un clar exemple del compromís del Govern del Batà en recuperar i potenciar els espais naturals al municipi i una mostra de que la societat paternera està conscienciada en la importància de les iniciatives dutes a terme. La Regidoria de Medi Ambient continuarà fomentant i potenciant iniciatives d’aquest tipus en el futur”.

És molt important poder comptar amb la participació d’associacions de tot tipus per a desenvolupar polítiques de conscienciació ecològica i realitzar actuacions destinades a recuperar els nostres espais naturals”, ha declarat Martí.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.