Paiporta i Aldaia, nominades als premis ‘La tortura no és cultura’ pel seu respecte als animals

421

Paiporta i Aldaia ha estat nominada junt a altres 8 ciutats de tota Espanya i desenes de personatges públics, periodistes, esportistes i mitjans de comunicació, als premis ‘La tortura no és cultura’. L’associació per la protecció dels animals que porta el mateix nom ha promogut aquests premis, que s’entregaran el proper 11 de març en la gala RockInVega, a Madrid.

rockinvega galaEls motius que han portat a l’associació a promoure la candidatura de Paiporta ha sigut l’acord al que es va arribar amb la Penya Taurina l’Esquellot el passat estiu per a destinar els fons previstos als bous al carrer a material escolar i llibres de text per a famílies amb baixos recursos. Paiporta competirà en la seua categoria amb Madrid, Palma de Mallorca, Aldaia, Guareña (Badajoz), Rivas (Madrid), Villarrobledo (Albacete), Villafranca (Toledo), Tarancón (Cuenca).

Els premiats i premiades es decidiran en votacions per internet a través de la pàgina web de #RockInVega. Entre la resta de candidats hi ha periodistes i presentadors i presentadores, cas de Dani Mateo, Júlia Otero, Gran Wyoming, Risto Mejide o Jorge Javier Vázquez; actrius i actors, com Dani Rovira, Emma Ozores, Silvia Marsó o Nacho Guerreros; Cantants i grups musicals com Amaral, El Chojín, Rosario Flores, Reincidentes o Ska-P.

També hi ha esportistes, com Andrea Fuentes, Carles Puyol o Gervasio Deferr, polítics i personatges del món de la cultura, cas de Antonio Muñoz Molina, Maruja Torres, Elvira Lindo, Espido Freire o Rosa Montero. Entre els mitjans de comunicació aspirants estan els diaris 20 Minutos, Eldiario.es, l’agència Europa Press, La Sexta o Tercera Información.

L’associació ‘La tortura no és cultura’ ha intentat reiteradament substituir esdeveniments on es maltracten animals per alternatives culturals i esportives, com és el cas de Rock in Vega, un festival de música i artesania que es pretèn portar a terme Tordesillas per a substituir la celebració del controvertit ‘Toro de la Vega’.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.