La Plaça de la Concepció d'Ontinyent acollirà el festival Ontijazz

29

El jazz tornarà a ser el protagonista del mes de juliol a Ontinyent. El Festival OntiJazz dedicarà aquesta edició al jazz-fusió els propers 23 i 30 de juliol i es desenvoluparan amb totes les garanties de seguretat per als músics i públic en general. Aquest festival que tindrà lloc a la Plaça Concepció s'inclou a la programació de “Cultura de barri” i és una iniciativa organitzada per AD LIBITUM i l'Ajuntament d'Ontinyent, que compta amb la col·laboració d'un grup hostalers (Roma, Wait, Taulell i Tinell de Calabuig) per tal de retre homenatge al qui va ser l'impulsor d'aquest festival, Luis Martínez.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava durant la roda de premsa de presentació que l’evolució de la Covid-19 ha permès que puga celebrar-se esta edició d’un festival que serveix per "recolzar l’hostaleria, donar a conèixer el jazz al públic en general i posar en valor el treball d’entitats que potencien la cultura a la ciutat", assegurava. El fill de l'homenatjat, Luis Martínez, recordava que els menús que es serviran cada dijous compliran amb totes les mesures de seguretat tant en la distància entre taules, del personal com en el propi menjar. Així, anunciava que en aquesta edició es podran utilitzar els "Xecs Tornem Junts" de la campanya "Queda’t a Ontinyent. Compra a casa".

Des de l’organització Lluís Muñoz donava detalls de la programació compta amb "dos propostes diferents i de dos estils també diferents". El primer concert serà el proper 23 de juliol com a data d’inici. S’iniciarà amb un concert de funk-jazz fusió a càrrec de l’ontinyentí Ferrán Gisbert, que interpretarà el seu projecte de final de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

La següent actuació està prevista per al dijous 30 de juliol amb el Fun Jazz Project format per professorat d’AD Libitum, entre els quals es troba l’ontinyentina Mimi. Totes i tots ells estaran acompanyats per Raúl GarcíaChocolate’, considerat un dels millors trompetistes a nivell nacional i internacional. Durant la presentació es recordava la importància que les persones que acudisquen a gaudir dels concerts utilitzen mascaretes tot i que s’establirà una distància de seguretat entre taules i seients.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.