Nova zona de pic-nic en el poliesportiu municipal de Massanassa

773

L’objectiu de l’Ajuntament de Massanassa amb la construcció d’una zona de pic-nic en el Poliesportiu Municipal és acondicionar un espai amb la finalitat que els veïns puguen realitzar menjars a l’aire lliure i disfrutar de la major zona arbolada i recreativa del poble.

El projecte comprèn els treballs de construcció de tres casetes obertes amb quatre zones de foc independents cada una d’elles, proveïdes de bancada (revestida amb taulells), zona de foc (revestida amb rajola refractària) i aigüera.

Cada caseta està construïda amb mur de càrrega de bloc en forma de creu esquerdejat, amb solera de formigó ruletejat i coberta a quatre aigües amb teula a més d’un fumeral comú.

La disposició en creu aconsegueix quatre paellers amb diferents orientacions, permetent diferents opcions segons l’època de l’any. A l’hivern és molt agradable cuinar i menjar al sol mentre que a l’estiu se busca i s’agraeix la sombra.

Este conjunt de casetes estarà tancat ocupant una superfície de 2.400 m2 aproximadament i estarà equipat amb taules i cadires de fusta per a menjar a l’aire lliure. L’obra l’està realitzant l’empresa Imbestén, Obras y Servicios S.L amb un cost total de 60.752.20 euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.