El Museu Valencià d’Etnologia presenta la mostra fotogràfica 'El país que va fascinar Jean Dieuzaide'

13 lecturas

El Museu Valencià d’Etnologia presenta aquest dimecres, 14 de juny, en roda de premsa la mostra El país que va fascinar Jean Dieuzaide, dedicada a aquest reconegut fotògraf francès qui el 1951 va rebre l'encàrrec d'il·lustrar el llibre Espagne du Sud, publicat el 1953, en el que va suposar el seu primer treball a l'estranger que el portà fins a terres valencianes.

Durant l'acte de presentació intervindran el diputat de Cultura, Xavier Rius; el director del Museu Valencià d’Etnologia, Francesc Tamarit; els comissaris de l’exposició, Mateo Gamón i Manuel Cerdà García;  així com el fill del fotògraf, Michel Dieuzaide.

A través de 150 imatges, l'exposició El país que va fascinar Jean Dieuzaide mostra una bona part de les diferents activitats o formes de vida que hi existien a la societat valenciana entre el 1951 i el 1971: les rutines agrícoles i ramaderes, la pesca, el transport, les diferents condicions de vida i les costums i festes populars. Un conjunt d'instantànies que permeten apropar-se al nostre passat recent: com érem, a què ens dedicàvem, de què o de quina manera vivíem.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí