Mislata serà la localitat amfitriona de les XVI Trobades d’Escoles en Valencià de la comarca de l’Horta Sud

192

Mislata serà la localitat amfitriona de les XVI Trobades d’Escoles en Valencià de la comarca de l’Horta Sud, organitzades la Coordinadora d’Escoles en Valencià de l’Horta Sud, Guaix. A la Trobada es farà un homenatge a Vicent Andrés Estellés.

Les Trobades es celebraran a la primavera de 2013 després de la presentació del projecte a l’Ajuntament de la localitat i la comunitat educativa del poble. Mislata acollirarà la Trobada per primera vegada. Ara només resten Catarroja i Sedaví com a pobles que no han celebrat les Trobades.

La seu de les Trobades s’ha comunicat als representants del centres educatius en la reunió de coordinació comarcal celebrada a Torrent aquesta setmana, on més d’un centenar de professors, professores i directius de centres van analitzar la situació actual i el futur de l’educació en valencià.

En la reunió també es van presentar les bases per al XVIé concurs per tal d’escollir un cartell anunciador i l’eslògan de la trobada i en el què pot participar tot l’alumnat dels centres d’ensenyament en valencià o immersió lingüística dels cicles d’infantil, primària, ESO i batxillerat. Es podrà presentar un cartell per centre i es lliurarà el premi en la propera reunió de coordinació fixada el 15 de novembre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.