Manises tornarà a fer un viatge al medievo del 14 al 16 d’octubre amb el primer Mercat Medieval sense animals

401

L’Ajuntament de Manises juntament amb la Regidoria de Turisme han ficat data per a la celebració un any més del Mercat Medieval amb que la ciutat tornarà a fer un viatge enrere de diversos segles fins al medievo i que tindrà lloc el cap de setmana del 14 al 16 d’octubre en el casc històric del municipi. La inauguració institucional del mercat serà el proper dia 14 d’octubre a les 18:00h a la plaça de l’església en la que serà la primera edició feta a Manises sense l’ús d’animals.

mercat-medieval-2015El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Manises, Javier Mansilla ha destacat que “es tracta d’un recorregut replet d’opcions molt variades com són espais per a les eines agrícoles, els oficis antics, zones infantils i animacions per a tots els públics”. Com a l’edició de l’any passat va tindre molt d’èxit els tallers i atraccions destinades als més menuts, en aquesta edició es potenciarà l’àrea infantil que comptarà, entre altres, amb tallers, una ludoteca, jocs de taula de l’edat mitjana, carrusel de cadires i la sénia medieval. A més, als espais de restauració i a la teteria es podrà menjar i beure amb la gastronomia més autèntica.

La principal novetat d’enguany serà la no utilització d’animals dins del Mercat Medieval. Tot i que els animals que s’han exposat en anys anterior, per exemple a la zona dedicada a la cetreria així com també a l’apartat de la granja, compleixen amb tota la normativa actual, l’equip de govern ha decidit que el Mercat Medieval puga oferir una alternativa d’oci sense utilitzar animals defensant també els seus drets.

Tot estarà amenitzat amb música de l’època i es comptarà amb les activitats i desfilades a càrrec de les Capitanies Mora i Cristiana de Manises. 
L’emplaçament serà el casc històric de Manises, concretament als carrers Sant Joan, plaça de l’Església, plaça Cor de Jesús, carrer Mossén Pere Esplugues, carrer Sagrari i plaça Castell. El seu horari serà el divendres de 17:30 a 21:30 hores, dissabte d’11:30 a 14 h i de 17 a 22:00 h i diumenge d’11:30 a 14 hores i de 17 a 21:30 hores.

La Ràdio Municipal de Manises (105.7) farà durant la vesprada de divendres un programa especial per a contar als seus oients l’ambient que es viurà al mercat medieval.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.