Manises lliura tres vivendes socials a 3 famílies de Manises

0
177

manises-habitatgeL’Ajuntament de Manises juntament amb la Conselleria d’Habitatge va lliurar tres vivendes socials a les primeres famílies de Manises que reuneixen els requisits per a la seua ocupació.

El regidor d’Habitatge de Manises, Manuel Gutiérrez Liébana, el regidor de Serveis Socials, Carles López i  Reyes juntament amb l’alcalde, Jesús Borrás, la Directora General d’Entitats i Infraestructures de la Generalitat, Blanca Marín Ferreiro i el Director General d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana, Alberto Sanchis Cuesta han entaulat relacions de col·laboració i continuaran les negociacions amb la finalitat d’incrementar el Parc d’Habitatges de Manises.

Les propietats adjudicades són propietat de la Consellera d’Habitatge, no obstant això, ha estat l’Ajuntament de Manises el que, a través d’un Pla d’Ocupació, ha rehabilitat i reformat dos dels domicilis perquè puguen ser habitables.

Per la seua banda, la Consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, a través de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat Valenciana (EIGE) ha procedit també a la rehabilitació d’una casa situada situat en el municipi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.