Manises celebra demà la XVI Gala de l’Esport

714

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Manises celebra demà a l’Auditori Germanies la XVI Gala de l’Esport en la qual es lliurarà el premi al millor esportista de l’any 2016, el premi tota una vida dedicada a l’esport i es distingirà també als nombrosos clubs i esportistes locals pels mèrits aconseguits al llarg d’aquest 2016.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manises, Adrián Rodríguez San José, ha destacat que “l‘any passat no es va realitzar la Gala de l’Esport ja que coincidia amb l’arribada del nou equip de Govern i no donava temps però mai hem tingut la intenció d’eliminar aquest reconeixement a esportistes locals”. A més, el regidor també ha destacat que “durant aquest any s’ha revisat el procediment per tal de donar als premis el valor que mereixen”.

Enguany els guardonats a Millor Esportista de l’any 2016 són dos esportistes: el karateca Javier Oña Tudela i Roberto Sánchez Mantecón, atleta en la modalitat de Triatló.

Javier va nàixer el 14 de maig de 2002 a Manises i amb tan sols 4 anys va començar a practicar karate. Amb 14 anys ja té un ampli palmarés: és campió autonòmic per la Federació Espanyola Unificada d’Arts Marcials en la modalitat Kata Cadet, bronze autonòmic per la Federació Espanyola Unificada d’Arts Marcials en la modalitat Combat Cadet, bronze autonòmic per la Federació de Karate Comunitat Valenciana en la modalitat Combat Juvenil i Cadet i campió provincial de València per la Federació de Karate Comunitat Valenciana, entre altres mèrits.

L’esportista Roberto Sánchez Mantecón va nàixer el 14 de febrer de 1996. Aquest maniser va començar amb 5 anys a practicar el triatló ja que altre familiar seu practicava aquesta disciplina esportiva. Són molts els mèrits aconseguits per Mantecón. En 2016 ha sumat molts triomfs, entre d’ells, va quedar primer en el Campionat d’Espanya èlit Duatló (Águilas), primer en el Campionat d’Espanya Èlit Olímpic (Madrid), i també primer en la Copa del Rei de Triatló i en el Campionat d’Espanya per relleus, celebrats a Pontevedra. Cal destacar que en 2015 va quedar en cinquena posició en el Campionat del Món Júnior de Chicago.

El premi Tota una vida dedicada a l’esport serà lliurat a Luis Fernando Navarret Navarro, jugador de pilota valenciana. Nascut a Olocau el 8 de desembre de 1954 però veí de Manises des de 1974, Luis va iniciar la seua marxa en l’esport del futbol des de la primerenca joventut.

Posteriorment es va iniciar en el món del frontó a mà, disputant diferents campionats i collint èxits i triomfs variats en el món aficionat. Poc després de fundar-se el club de Pilota Valenciana Manises a l’any 1998, inicia un segon periple ja lligat al club fins als nostres dies: va començar així la seua etapa de participació més activa en el món de la pilota valenciana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.