L'Associació de Comerciants de Godella sortejarà una cistella valorada en 8.000 euros

610

Una guitarra, un butacó, un televisor, sopars, tractaments d'estètica, salut i bellesa o viatges són sols alguns dels exemples dels productes que té la primera cistella de nadal que ha preparat enguany l'Associació de Comerciants de Godella. Aquests es troben exposats a l'escaparat del que abans era La Tenda de Vicky, enfront del teatre Capitolio.

cistella-comerciants-godella“Esperem que siga tot un èxit aquest primer any, ja que el premi és molt suculent i cada papereta solament costa 2 euros”, explica la presidenta de l'Associació, Lupe Rodríguez, qui convida a participar a tothom. Les paperetes, que són limitades, estan ja a la venda en tots els comerços associats. Les urnes estaran situades a Villa Teresita, Xicranda y el Mercat Municipal. El dia 20 de desembre es realitzarà el sorteig que donarà el nom de l'afortunat o afortunada que s'endurà tots els productes a casa.

Es pot seguir tota la informació relativa a l'Associació de Professionals i Comerciants de Godella visitant la seua nova pàgina de Facebook: www.facebook.com/comerciogodella.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.