L'Ajuntament de Paiporta convoca la primera assemblea veïnal de barri amb la participació de l'alcaldessa i l'equip de Govern

801

L'Ajuntament de Paiporta ha convocat per a aquest dimecres 8 de febrer la primera assemblea veïnal de barri, a la qual estan convocades i convocats els i les residents als barris Sant Ramon i Picanyer. A aquesta assemblea acudirà l'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el seu equip de Govern, que explicaran les actuacions i mesures que s'han executat a la zona, i la previsió que hi ha per als pròxims mesos. Així mateix, s'obrirà un torn de preguntes i propostes per al públic en general. La trobada començarà a les 19.00 hores i acabarà a les 21.00 hores.

Aquestes assemblees es reproduiran en els pròxims mesos per tots els barris de Paiporta, i es repetiran en el futur de manera periòdica. L'objectiu és que en aquests encontres la població puga plantejar dubtes i propostes a les àrees de l'equip de govern, que estaran a disposició de les persones participants.

Aquesta assemblea està promoguda per la regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana. La responsable de l'àrea, Encarna Signes, ha afirmat que “amb aquestes trobades pretenem acostar la gestió i la pressa de decisions a la població”, i que les assemblees “són només el començament d'uns mecanismes de participació que pretenem que tinguen cada vegada més pes”.

L'Ajuntament ha iniciat ja altres processos oberts a l'opinió del veïnal com fou, en el seu moment, la redacció de l'estratègia DUSI per a l'obtenció de fons europeus, o la fase de pressa de dades del Pla de Mobilitat Urbanan Sostenible (PMUS), així com la confecció d'alguns detalls del programa de festes. Altres projectes, com els Rogles de Babel d'intercanvi de llengües i cultures, també estan basats en la participació. El Consistori també ha reactivat organismes basats en la participació com el Consell de la Dona.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.