L’actor José Sacristán visita Torrent amb l’obra ‘Muñeca de Porcelana’

527

La programació de l’Auditori de Torrent oferix dos grans espectacles este cap de setmana. D’una banda, dissabte a la vesprada a les 20 hores, tindrà lloc la representació Muñeca de Porcelana, protagonitzada per José Sacristán, una obra intensa i amb una estructura teatral emocionant de ritme vibrant que barreja temes com el poder de la política, l’economia i els mitjans de comunicació, amb altres de nous com la lleialtat i les dificultats de l’ésser humà per a trencar amb el passat.

munyecaporcelana700x300La segona funció és diumenge a les 19 hores, amb un dels títols més populars de la sarsuela, La corte de Faraón, pertanyent al gènere líric, una obra única en el seu gènere pel seu caràcter desembolicat, ple de situacions extremadament còmiques, diàlegs plens d’insinuacions i connotacions sexuals, cançons picants i embolics divertits, i ambientada a Egipte durant l’època dels faraons.

Halloween i activitats per a tota la familia

Durante el cap de setmana, Torrent albergarà més activitats culturals per a tota la família. El Centre Ambiental del Vedat celebra dissabte a partir de les 19.30 hores la festa de Halloween. Un programa que inclou tallers, espectacles, concurs de carabasses i un concurs musical. A més hi haurà un contacontes que relatarà la història, ambientada en esta típica nit, de la família Tortellini, una família molt peculiar que treballa en un circ.

A les 22.30 hores tindrà lloc el misteriós joc de Cluedo pel bosc del Vedat, una activitat que inclou tota la família. Però la programació del Centre Ambiental no acaba ací, perquè dissabte i diumenge a partir de les 11 h la família sencera pot gaudir de la Ruta familiar de les bruixes. A través de rondalles sobre bruixes s’explicarà la història de les plantes i la manera en què les utilitzaven per als usos medicinals.

Continuant les activitats familiars, el Museu Comarcal de l’Horta Sud acull un taller per a tots els públics d’instruments musicals fets amb canya. Els participants coneixeran la canya en el medi valencià i els usos d’esta planta en la cultura tradicional. Mitjançant la manipulació dels instruments explorarem els sons i el seu paper en la música popular valenciana i improvisarem un petit concert. Serà el dissabte a les 11.30 hores.

L’Hort de Trénor també celebra Halloween este cap de setmana amb un taller en què cada xiquet podrà fer rates penades amb rotllos de paper higiènic i cartolina per a aprofitar-los amb motiu d’esta festa en la decoració de sa casa. Serà el diumenge a partir de les 11.30 hores.

La música també adquirix protagonisme amb la master class Lírica Torrent en la Casa de la Cultura, divendres a les 19 hores, i el concert oferit per la Unió Musical Torrent en l’Auditori, en benefici de Casa Caritat divendres a les 19.30 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.