La UMA comença els actes en honor a Santa Cecilia amb un concert al TAMA

0
73
Bankia

La Unió Musical d’Aldaia celebra un any més una setmana plena d’activitats dedicats a la patrona de la música, Santa Cecília. Els actes començaran a desenvolupar-se proper dissabte 19 de novembre i s’allargaran fins el dia 26.

El programa començarà a desenvolupar-se el dissabte 19 de novembre, amb un Concert en Honor a Santa Cecília. Serà a les 19 hores al TAMA i estarà a càrrec de la Banda Juvenil i de la Unió Musical. Dilluns 21, tindrà lloc la audició del grup de Corda CPM Lira de Almussafes i la Orquestra Jove de la Unió Musical d’Aldaia. L’acte donarà inici a les 20.00 h al Saló d’actes de la Casa de la Música. Dimarts 22, continuen les activitats amb una audició a càrrec dels alumnes de la escola de música a les 20 h. Dimecres la jornada estarà protagonitzada pel grup de Saxos ‘Sax Magics’ que oferirà un concert a les 20 hores a la Casa de la Música.

Dijous, és el dia de la Banda Els Majors de l’Horta Sud, que actuaran a les 18.30 h de nou, a les instal•lacions de la Casa de la Música. Divendres, el grup de metalls oferirà un concert i dissabte clouen les activitats a les 20 hores amb la Missa Solemne en Honor a Santa Cecília en la Parròquia de La Saletta. Hi haurà passejada i castell de focs d’artifici. El colofó es posarà amb un sopar faixat al col•legi Ausiàs March a les 22.30 hores.

Des de la UMA d’Aldaia aprofiten aquest espai en l’emissora per convidar a tot el món a participar de la setmana dedicada a la música i en la que participen tots els seus membres, des del més jove al més majors.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here