La Policia Local de Picassent estrena dos noves motocicletes

2010

Dins del pla estratègic de renovació de vehicles municipals, l’Ajuntament de Picassent ha adquirit per a la Policia Local dos noves motocicletes BMW que corresponen al model F-700GS. Donades les seues característiques, resulten molt pràctiques i àgils per a les funcions que pertoquen. Els vehicles estan perfectament equipats amb les últimes aplicacions tecnològiques i un complet equipament policial, que permetrà prestar un servei de qualitat i adaptat als nous temps.


El cost total de les motos ha sigut de 21.765,65 euros, iva inclòs, i han sigut adquirides a través d’una inversió conjunta entre l’Ajuntament i la Diputació de València. Els dos nous vehicles, que ja estan en circulació, estan dotats amb un equipament policial especial.

Tant l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, com el regidor de Seguretat Ciutadana, Salvador Morató, s’han mostrat molt satisfets amb esta nova adquisició ja que les dos motocicletes estan adaptades i equipades per a les funcions que pertoquen tant dins del municipi com també del terme municipal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.