La Coordinadora d’AMPA de Burjassot es solidaritza i demana una solució per al Sant Joan de Ribera

343

La Coordinadora de les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de Burjassot ha mostrat la seua solidaritat amb la comunitat educativa del col·legi públic Sant Joan de Ribera davant de la incertesa en l’escolarització de l’alumnat per al curs vinent i ha recolzat la seua reivindicació de construcció d’un nou edifici.

Des de la Coordinadora aposten pel sistema públic d’ensenyament i, en la seua opinió, el cas del Joan de Ribera “és un exemple de que els gestors del sistema no aposten pels serveis públics. Si realment exitira aquesta aposta, fa anys que l’edifici nou estaria construït”.

“Des de la Coordinadora, lluitem i lluitarem perquè les treballadores i treballadors del nostre poble, tinguem garantits uns serveis públics gratuïts i de qualitat”, han declarat des de la plataforma formada per les AMPA dels CEIP Mare de Déu dels Desemparats, Fernando de los Ríos, Miguel Bordonau, St. Joan de Ribera i Villar Palasí i AMPES dels IES Comarcal, Frederica Montseny i Vicent Andrés Estellés.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.