La Carta als Reis Mags, també en valencià

0
45

L’Ajuntament de Torrent, des de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, un any més ha posat en marxa la campanya de la Carta als Reis en valencià. Així, ha editat una carta als Reis que enviarà a tots els centres educatius del municipi perquè els alumnes des d’Infantil fins a 4t de Primària escriguen la seua carta als Reis Mags en valencià amb l’objectiu de promoure la llengua i que puguen fer també en valencià l’activitat no escolar més important per a ells.
Enguany les cartes als Reis editades per l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià consten d’un sobre amb segell, una carta amb espai on els xiquets podran demanar als Reis d’Orient tot el que volen que els porten i un full d’adhesius amb el lèxic dels joguets en valencià per a difondre’l i amb la intenció que els xiquets aprenguen jugant. En el vocabulari que inclou la carta els xiquets hi trobaran paraules com ara: arrossegador, titella, disfressa, estoig, casa de nines, contes i moltes més.

Un total de 8.500 cartes seran repartides entre la població escolar. S’envien a totes les escoles de Torrent per a l’alumnat d’Infantil i fins a 4t de Primària. A banda, també es repartiran a les botigues de joguets de la població i a les biblioteques perquè les distribuïsquen entre la població infantil i per descomptat també es poden trobar a l’Ajuntament i a l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.