Inmaculada Agapito i Natalia Torres, noves Falleres Majors de Benetússer

1089

Benetússer ja coneix el nom de les noves màximes representants de les festes falleres en el municipi. Inmaculada Agapito Tébar (Falla Barri L'Estació) i Natalia Torres Martí (Falla El Rajolar) van ser triades el dissabte com a Fallera Major i Fallera Major Infantil de Benetússer 2019 en un acte que va congregar en el Centre Cultural El Molí a representants de tot el món faller local.

La cerimònia també va servir per a acomiadar a les, fins ara, màximes representants de les Falles de Benetússer, Patricia i Claudia que van cedir el seu regnat a Inma i Natalia.

Les noves falleres majors de Benetússer i les seues corts d'honor prompte començaran a assistir a actes tant a Benetússer com en altres localitats fins que arribe el moment de la seua presentació al desembre.

La Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil estarà formada per Irene Navarro, Alba Fernández, Belén Pérez, Paula Ortega i Rocío Luna mentre que la Cort de la Fallera Major estarà formada per Verónica Torres, Yasmina Beamuz, Laura Rodríguez, Noelia Muñoz i Carla López.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.