Iniciativa demana a la Delegació de Govern que no autoritze una manifestació d’ultra dreta a Paiporta

474

Iniciativa del Poble Valencià ha demanat a la Delegació de Govern que no autoritze la manifestació de caire feixista convocada a Paiporta per España 2000 i Independientes per Paiporta per al proper 31 de gener.
Per al portaveu d’Iniciativa Paco García “utilitzant l’assassinat d’una veïna de Paiporta per un home d’origen magrebí, Eapaña 2000 i altres organitzacions d’ultra dreta han convocat una manifestació per al dissabte 31 de gener amb una clara intenció de publicitar el seu iderari xenòfob”.

“Des d’Iniciativa –ha afegit Garcia- demanem al delegat del govern Ricardo Peralta que denegue l’autorització a esta manifestació, ja que l’única cosa que s’aconseguiria si se celebrara és generar rebuig cap els immigrants, una qüestió que l’ultra dreta està tractant d’explotar aprofitant la situació econòmica i l’increment de l’atur”.

Per a la portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Paiporta Isabel Martín “els veïns i veïnes de Paiporta hem quedat molt commocionats per tot el que ha succeït però no podem permetre que els grups feixistes aprofiten el dolor de la gent per a generar odi cap a les persones immigrants en la nostra població”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.