Iniciativa demana a la Delegació de Govern que no autoritze una manifestació d’ultra dreta a Paiporta

4 lecturas

Iniciativa del Poble Valencià ha demanat a la Delegació de Govern que no autoritze la manifestació de caire feixista convocada a Paiporta per España 2000 i Independientes per Paiporta per al proper 31 de gener.
Per al portaveu d’Iniciativa Paco García “utilitzant l’assassinat d’una veïna de Paiporta per un home d’origen magrebí, Eapaña 2000 i altres organitzacions d’ultra dreta han convocat una manifestació per al dissabte 31 de gener amb una clara intenció de publicitar el seu iderari xenòfob”.

“Des d’Iniciativa –ha afegit Garcia- demanem al delegat del govern Ricardo Peralta que denegue l’autorització a esta manifestació, ja que l’única cosa que s’aconseguiria si se celebrara és generar rebuig cap els immigrants, una qüestió que l’ultra dreta està tractant d’explotar aprofitant la situació econòmica i l’increment de l’atur”.

Per a la portaveu de Compromís en l’Ajuntament de Paiporta Isabel Martín “els veïns i veïnes de Paiporta hem quedat molt commocionats per tot el que ha succeït però no podem permetre que els grups feixistes aprofiten el dolor de la gent per a generar odi cap a les persones immigrants en la nostra població”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí