Foios contracta 10 persones aturades per a netejar els camins municipals abans de l’epoca de pluges

0
177

En l’últim mes l’Ajuntament de Foios ha estat netejant i desbrossant diversos camins municipals, especialment transitats com ara el Camí de la Mar de Foios.

foios-neteja-camins-municipalsLes actuacions s’han centrat sobretot en desbrossar, però també s’està netejant i retirant una gran quantitat de deixalles acumulades durant els últims anys als marges i als vorals de camí i sèquia, neteja imprescindible per a facilitar el pas de l’aigua i evitar inundacions en l’època de pluges que normalment comença a finals de setembre o a l’octubre.

Per fer els treballs de neteja i desbrossat, la brigada d’obres de Foios ha comptat amb 10 treballadors agrícoles en atur, contractats mitjançant una subvenció del SEPE en dos grups, des de finals de juliol fins el 25 de setembre.

Estes actuacions també faciliten i milloren el trànsit d’esta via que comunica el principal nucli urbà del poble amb el Barri de Cuiper, i en els pròxims mesos se seguirà actuant sobre ella amb l’execució d’un projecte de condicionament i millora del camí, amb treballs d’asfaltat i eixamplament útil, aprofitant una subvenció 34.348 euros per a camins rurals que ha rebut el municipi de la Diputació de València.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here