Les Falles de Paiporta celebren que ja son patrimoni cultural immaterial de la humanitat

877

Les sis comissions falleres de Paiporta varen celebrar la declaració de les Falles com a patrimoni cultural immaterial de la humanitat per la UNESCO. En un acte que va tindre lloc a l'esplanada de l'Ajuntament de la localitat aquest divendres, les comissions, la Junta Local Fallera, i les Falleres Majors de Paiporta, Alba Escoruela i Paula Marí, expressaren la seua alegria per aquest pas endavant en el reconeixement internacional de la festa.

paiporta-falles-unesco

Acompanyaren a les comissions i les Falleres Majors l'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, el regidor de Cultura, Alberto Torralba, així com altres membres de l'equip de govern i la corporació municipal, i el president de la Junta Local Fallera, Adrián Coso. Amb elles i ells estigueren les falleres i fallers de la Falla Plaça Cervantes, Jaume I, Plaça de l'Església, Mestre Serrano, Sant Antoni, i Verge dels Desemparats.

Les autoritats assistents i els i les representants del món faller també varen signar el cartell amb el qual se celebra aquesta declaració de banda de la UNESCO.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.