Escoles i esportistes de Picassent, reconeguts a la Gala de l’Esport 2016

0
270

13 són els anys que duu l’Ajuntament de Picassent organitzant la festa anual per excel·lència de l’esport a Picassent. Una iniciativa, la Gala de l’Esport, que congrega a centenars d’esportistes que reben els seus premis particulars per la seua trajectòria o mèrits esportius. Un acte en què es reforça també la inversió pública que es fa per les diferents escoles que promou la Regidoria d’Esports del Consistori.

gala-de-lesport-picassent-gala-de-lesportLa Gala d’enguany tornà a posar en èmfasi valors més enllà de les victòries o derrotes, i les guardonades, van ser rebudes amb suport i estima pel públic present al pavelló poliesportiu. Uns guardonats que tingueren el plaer de tindre al seu costat, a més de l’alcaldessa Conxa García, i el regidor, Iván Mocholí, la jugadora i capitana del València durant set temporades, Arantxa, en una aposta també per visibilitzar i donar-li la importància que tenen les dones al món de l’esport.

Al fil d’este aspecte cal destacar que els premis als mèrits esportiu destaquen les trajectòries i fites aconseguides per dones picassentines, com ara la triatleta i quinta del món, Sharon García, la nadadora i guanyadora de la Travessia del Port de València, Carolina Pradas, o Zoe Garrido, sucampiona d’Espanya de ciclisme.

“Volem, aspirem, i de segur que es un desig compartit, fer un poliesportiu a l’abast de totes i totes, amb especial sensibilitat per la joventut i per la gent gran, fent costat als equips i col·lectius de Picassent, apostant i invertint pel benestar i salut de les persones”, va maifestar Conxa García, en l’inici d’una gala que tingué moments per a l’emoció a través de diferents actuacions i audiovisuals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here