La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic celebra demà a València una marxa amb el lema ‘Tots som Cremona’

0
119

Alaquàs. CEIP Ciutat de Cremona. Concentración ante Conselleria de Educación

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, formada per les organitzacions,  FAPA-València,  STEPV, FE CCOO PV,  FETE-UGT PV, Escola Valenciana,  CAVECOVA,  CGT,  FAAVEM,  SEPC,  BEA, Campus Jove, Sindicat d’Estudiants, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica,  ADIDE,  FAPA-Enric Valor,  FAPA-Penyagolosa i Valencia Laica junt a la Plataforma Tots som Cremona convoquen per demà mobilitzacions contra l’arranjament escolar, la supressió d’unitats, les retallades i la nova llei educativa,  LOMQE.

La gran quantitat d’unitats escolars suprimides per part de la Conselleria que suposen una pèrdua important de llocs de treball, l’empitjorament de l’atenció educativa i les conseqüències de l’aplicació de les retallades i de les contrareformes educatives, han unit a ambdues entitats per a mobilitzar de nou a la societat valenciana.

D’esta manera la Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic i Tots som Cremona convoca a la mobilitzacion que tindrà lloc el dissabte 12 d’abril a les 11:00 hores i serà una trobada de Plataformes de tots els territoris i àmbits al CEIP Ciutat Cremona per a mostrar la solidaritat i el reconeixement pel treball d’esta comunitat educativa. A la Trobada es faran propostes d’una possible gran mobilització per al dia 10 de maig i es definiran les possibles accions d’inici de curs.

A les 17:30 hores hi haurà diverses marxes per l’educació pública baix el lema “Tots som Cremona”, “És pública, no es tanca”. Les entitats convoquen a realitzar marxes reivindicatives des de diferents punts geogràfics de la ciutat de València fins al punt de trobada comú que serà la Plaça Manises sobre les 18:00 hores. Els punts d’eixida de la mobilització social seran l’estació de Fusta, Parterre, Torres de Quart i l’encreuament dels carres Sant Vicent i Maria Cristina.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.