La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic celebra demà a València una marxa amb el lema ‘Tots som Cremona’

291

Alaquàs. CEIP Ciutat de Cremona. Concentración ante Conselleria de Educación

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, formada per les organitzacions,  FAPA-València,  STEPV, FE CCOO PV,  FETE-UGT PV, Escola Valenciana,  CAVECOVA,  CGT,  FAAVEM,  SEPC,  BEA, Campus Jove, Sindicat d’Estudiants, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica,  ADIDE,  FAPA-Enric Valor,  FAPA-Penyagolosa i Valencia Laica junt a la Plataforma Tots som Cremona convoquen per demà mobilitzacions contra l’arranjament escolar, la supressió d’unitats, les retallades i la nova llei educativa,  LOMQE.

La gran quantitat d’unitats escolars suprimides per part de la Conselleria que suposen una pèrdua important de llocs de treball, l’empitjorament de l’atenció educativa i les conseqüències de l’aplicació de les retallades i de les contrareformes educatives, han unit a ambdues entitats per a mobilitzar de nou a la societat valenciana.

D’esta manera la Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic i Tots som Cremona convoca a la mobilitzacion que tindrà lloc el dissabte 12 d’abril a les 11:00 hores i serà una trobada de Plataformes de tots els territoris i àmbits al CEIP Ciutat Cremona per a mostrar la solidaritat i el reconeixement pel treball d’esta comunitat educativa. A la Trobada es faran propostes d’una possible gran mobilització per al dia 10 de maig i es definiran les possibles accions d’inici de curs.

A les 17:30 hores hi haurà diverses marxes per l’educació pública baix el lema “Tots som Cremona”, “És pública, no es tanca”. Les entitats convoquen a realitzar marxes reivindicatives des de diferents punts geogràfics de la ciutat de València fins al punt de trobada comú que serà la Plaça Manises sobre les 18:00 hores. Els punts d’eixida de la mobilització social seran l’estació de Fusta, Parterre, Torres de Quart i l’encreuament dels carres Sant Vicent i Maria Cristina.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.