El mobiliari urbà de Catarroja es posa els colors de l'arc de Sant Martí per reivindicar els drets LGBT

539

Els bancs de Catarroja ja tenen els colors de l’arc de Sant Martí. És la iniciativa de l’Ajuntament de Catarroja per a contribuir a reivindicar els drets del col·lectiu de Lesbianes, Gais, Bisexuals i Persones Transgènere amb motiu de les celebracions del Dia Internacional de l’orgull LGBT.

bancs lgbt catarrojaEl Consistori ha decidit colorejar cinc bancs ubicats a la plaça Major, l’estació de RENFE, el Poliesportiu municipal, el centre de salut i l’Escola d’Adults, per ajudar a normalitzar i integrar les reivindicacions d’una part de la societat que encara hui en alguns àmbits pateix discriminació. Més enllà del simbolisme, els responsables municipals també creuen que esta iniciativa és estètica i aporta color i alegria al mobiliari públic municipal.

Catarroja vol així fer visible sense complexes la seua adhesió a la defensa de la normalitat perquè cap persona haja d’avergonyir-se del que és, qualsevol que siga el seu sexe, orientació sexual o identitat sexual.

L’equip de Govern ha convocat a tots els partits de la corporació municipal perquè es facen una fotografia en un dels bancs pintats i d’esta manera donen suport a la visibilització i normalització de la diversitat sexual . En concret, se’ls ha citat en el banc situat a la plaça Major. Finalment, en la fotografia han aparegut els regidors de Compromís, PSOE, Guanyar i Ciudadanos.

Així mateix, també s’ha penjat la bandera amb els colors de l’arc de Sant Martí en el balcó de l’Ajuntament que estarà present fins al dia 28 de juny, el dia en què se celebra el Dia Internacional de l’Orgull LGBT.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.