El Mercat de Venda Directa celebra l’arribada de la tardor amb xerrades per a aprendre a cuinar més sa

0
148

El dissabte, 1 d’octubre, a partir de les 10 hores, els assistents al Mercat de Venda Directa de la plaça de l’ermita de Godella tindran l’oportunitat, a banda de comprar productes ecològics, d’aprendre a cuinar i menjar més sa.

mercat-venda-directa-godellaLa tardor ha arribat amb la inestabilitat amb què se la sol relacionar, però per a dissabte s’espera bon temps. Els encarregats d’aquesta fira pionera a la Comunitat Valenciana confien que hi haurà bon ambient i un gran seguiment de les activitats: “la gent que portarem com a ponents són persones amplament reconegudes en el món de l’ecologisme per l’interés del seu treball”.

Es tracta d’Agnés Pérez i Nani Moré. La primera parlarà, a partir de les 10 hores, de receptes de cuina dirigides a enfortir els ossos i articulacions, elaborades amb productes del mateix mercat. Per la seua banda, Moré instruirà als presents en la cuina en cru de productes de l’horta. Per a acabar, a les 12.30 hores es visionarà, a Villa Eugènia, el documental dirigit per la mateixa Moré, titulat El plat o la vida, un film que estableix les diferències, tal com diu l’autora, “entre omplir panxes i menjar bé”.

Per a acabar d’adobar-ho, aquestes activitats coincidiran amb el Mercat d’Intercanvi programat a la Setmana de la Joventut. “Ingredients hi ha de sobra per passar un matí agradable amb família i amics a l’Ermita de Godella”, afirma Irene Ferré, regidora de Medi Ambient.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here