El Mercat de Venda Directa celebra l’arribada de la tardor amb xerrades per a aprendre a cuinar més sa

382

El dissabte, 1 d’octubre, a partir de les 10 hores, els assistents al Mercat de Venda Directa de la plaça de l’ermita de Godella tindran l’oportunitat, a banda de comprar productes ecològics, d’aprendre a cuinar i menjar més sa.

mercat-venda-directa-godellaLa tardor ha arribat amb la inestabilitat amb què se la sol relacionar, però per a dissabte s’espera bon temps. Els encarregats d’aquesta fira pionera a la Comunitat Valenciana confien que hi haurà bon ambient i un gran seguiment de les activitats: “la gent que portarem com a ponents són persones amplament reconegudes en el món de l’ecologisme per l’interés del seu treball”.

Es tracta d’Agnés Pérez i Nani Moré. La primera parlarà, a partir de les 10 hores, de receptes de cuina dirigides a enfortir els ossos i articulacions, elaborades amb productes del mateix mercat. Per la seua banda, Moré instruirà als presents en la cuina en cru de productes de l’horta. Per a acabar, a les 12.30 hores es visionarà, a Villa Eugènia, el documental dirigit per la mateixa Moré, titulat El plat o la vida, un film que estableix les diferències, tal com diu l’autora, “entre omplir panxes i menjar bé”.

Per a acabar d’adobar-ho, aquestes activitats coincidiran amb el Mercat d’Intercanvi programat a la Setmana de la Joventut. “Ingredients hi ha de sobra per passar un matí agradable amb família i amics a l’Ermita de Godella”, afirma Irene Ferré, regidora de Medi Ambient.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.