El local d’oci de Xirivella .COM torna a obrir després de les obres de insonorització

16 lecturas

Les persones majors de Xirivella ja poden tornar a disfrutar de les activitats programades des de l'Ajuntament en el Centre d'Oci Municipal .COM. La setmana passada van acabar les obres d'insonorització del local que han durat tres mesos amb un cost total de 78.380 euros, sufragats pel pla d'Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València.

local puntcom xirivella (2)A la reobertura del recinte va acudir un gran nombre de persones, que van poder disfrutar ja d'un primer ball amenitzat per música en directe. Durant l'acte l'alcalde de Xirivella, Michel Montaner, va dir que el seu únic desig és que les persones majors siguen felices: “tot el que fem sempre serà poc perquè és molt el que ens heu donat com a pares i iaios”.

A més, l'alcalde va assegurar que l'Ajuntament està treballant perquè Xirivella estiga cada vegada més activa. “El nostre objectiu és que les persianes dels nostres negocis tornen a obrir, perquè el nostre polígon torne a estar en peu, perquè el solar de Feycu s'òmpliga d'empreses que puguen proporcionar-nos un futur millor”, va concloure.

Per la seua banda, la regidora de Gent Major, Puri Botella, va explicar que els majors ja poden tornar a disfrutar i participar de les activitats sense por a causar molèsties al veïnat. “Per això és molt important que totes i tots respecteu les normes del centre, perquè ha de predominar el respecte i la convivència”, va assegurar la regidora.

local puntcom xirivella (1)Per últim, la diputada delegada d'Esports i Joventut de la Diputació de València i regidora d'Igualtat i Desenvolupament Local, Isabel García, va dir que en esta nova etapa són els alcaldes i alcaldesses de la província els qui decidixen a què es destinen els diners de la Diputació. “Estem celebrant la reobertura d'un espai que vos mereixeu, perquè sou un exemple de lluita i de treball. Esta és la vostra casa i només queda que la disfruteu”, va dir García.

La millora de l’aïllament acústic del .COM permetrà compatibilitzar les activitats organitzades des de la Regidoria de Gent Major amb l’entorn residencial i evitar molèsties de soroll als veïns i veïnes de la zona. Es tracta d'activitats com ara el ball o la gimnàstica.

En concret, s’ha instal·lat sòl flotant en tot el recinte i s'ha construït una doble paret allà on encara no estava. A més a més, s’ha instal·lat una doble porta d’entrada i s'ha construït un vestíbul acústic. També s’ha aplicat un tractament acústic en tot el sostre del baix. Paral·lelament, s’ha instal·lat un nou limitador de potència acústica per garantir que no se sobrepasse el límit permés per la llei.

Els treballs els ha fet l’empresa adjudicatària Construcciones Vidal Alventosa, S.L. a partir del projecte redactat per Acústica y Telecomunicacions, S.L. El cost total dels treballs és de 78.380 euros, desglossats en 72.600 euros del cost dels treballs i 5.780 euros per la redacció del projecte i supervisió especialitzada del desenvolupament de les obres.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí