El grup de Bloc-Compromís gravarà els plens de l’Ajuntament i els difondrà per internet

0
75

El grup de Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Meliana gravarà els plens municipals i els difondrà posteriorment per internet “en l’exercici del dret constitucional a l’obtenció i difusió d’informació d’interés general”, com és el cas dels plens de l’Ajuntament, tal com reconeix l’article 20 de la Constitució Espanyola.
Així ho han comunicat els valencianistes a l’Alcaldia i a la Secretaria General de l’Ajuntament de Meliana, i ho faran efectiu a partir de la pròxima sessió plenària ordinària, que se celebrarà la setmana que ve.

El portaveu del Bloc, Josep Riera, ha explicat que per al seu grup “és molt important que la informació municipal arribe a la ciutadania, especialment els acords que tenen una incidència directa sobre la vida dels melianers. Les noves tecnologies permeten aprofundir en la informació, la transparència i la participació, i cal aprofitar-ho per l’interés general”.

Amb esta finalitat, els nacionalistes faran servir els recursos propis i els seus espais en internet, com ara la web www.blocmeliana.org, el perfil Bloc Meliana en Facebook o el canal blocmeliana de Youtube.

Abans de prendre esta decissió, Bloc-Compromís va presentar una moció perquè fóra l’Ajuntament mateix qui exercira este dret d’informació, però fou rebutjada en el ple del 4 d’abril amb els vots en contra del govern del Partit Popular. Ara, en afirmacions del regidor valencianista, “esperem que per part de l’Alcaldia no se’ns pose cap entrebanc, per això hem aportat en la comunicació diferents sentències, jurisprudència i informes que avalen i garantixen este dret constitucional”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.