El castell d'Alaquàs acull obres de vint artistes plàstics de l’associació Culturarte

782

Alaquas-Culturarte-castell

El Castell d’Alaquàs va acollir el divendres 30 d’octubre la inauguració de l’exposició de quadres Culturarte. L’acte va córrer a càrrec de l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i del president de l’associació Culturarte, José Bautista, que van destacar la importància d’exposicions com aquestes per posar en valor l’art i la cultura.

La galeria romandrà a la Sala de la Torre fins el proper 28 de novembre. L’Associació Culturarte és l’encarregada d’apropar aquesta mostra d’art i cultura a la localitat. Prop de 50 obres conformen l’exposició construïda per una vintena d’artistes de l’associació com Gerardo Stübing, Teresa Ramírez, Pepe Ivars o Mercedes Balaguer, entre altres.

Prèvia a la inauguració, va tindre lloc una tertúlia al voltant d’art i cultura a la Sala de la Ximeneia a les 18:30 hores. Els participants al diàleg van ser el professor de Cultura Audiovisual i pintor; Jesús Manuel Moreno, el professor i pintor; Pepe Ivars, els artistes plàstics; Adrián Momparler i Hèctor Dols, com l’artista plàstic i President de Culturarte; José Bautista que va estar l’encarregat de moderar la xerrada.

Culturarte és una associació que es dedica a apropar l’art i la cultura al públic mitjançant tertúlies, exposicions, entrevistes i cursos. La institució, que ha organitzat converses durant els últims 8 anys, disposa d’un projecte radiofònic Ràdio Culturarte on entrevisten a personatges de la cultura i organitzen programes en directe amb convidats.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.