El castell d'Alaquàs acull obres de vint artistes plàstics de l’associació Culturarte

12 lecturas

Alaquas-Culturarte-castell

El Castell d’Alaquàs va acollir el divendres 30 d’octubre la inauguració de l’exposició de quadres Culturarte. L’acte va córrer a càrrec de l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i del president de l’associació Culturarte, José Bautista, que van destacar la importància d’exposicions com aquestes per posar en valor l’art i la cultura.

La galeria romandrà a la Sala de la Torre fins el proper 28 de novembre. L’Associació Culturarte és l’encarregada d’apropar aquesta mostra d’art i cultura a la localitat. Prop de 50 obres conformen l’exposició construïda per una vintena d’artistes de l’associació com Gerardo Stübing, Teresa Ramírez, Pepe Ivars o Mercedes Balaguer, entre altres.

Prèvia a la inauguració, va tindre lloc una tertúlia al voltant d’art i cultura a la Sala de la Ximeneia a les 18:30 hores. Els participants al diàleg van ser el professor de Cultura Audiovisual i pintor; Jesús Manuel Moreno, el professor i pintor; Pepe Ivars, els artistes plàstics; Adrián Momparler i Hèctor Dols, com l’artista plàstic i President de Culturarte; José Bautista que va estar l’encarregat de moderar la xerrada.

Culturarte és una associació que es dedica a apropar l’art i la cultura al públic mitjançant tertúlies, exposicions, entrevistes i cursos. La institució, que ha organitzat converses durant els últims 8 anys, disposa d’un projecte radiofònic Ràdio Culturarte on entrevisten a personatges de la cultura i organitzen programes en directe amb convidats.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí