Després de 3 anys de negociacions, Compromís per Puçol celebra la seua assemblea constituient

4
167

Puçol-Constitucio-Compromis-Puçol

Els militants i adherits dels col·lectius de Gent de Compromís, Joves del Bloc i Bloc de Puçol celebraren l’Assemblea Constituent de Compromís per Puçol. Els assistents triaren els càrrecs de l’Executiva Local de Compromís, on ha quedat garantida la representació dels tres col·lectius citats.

Així mateix, l’Assemblea elegí per unanimitat Enric Esteve Ramon com a representant en el Consell General de Compromís.

En el discurs d’agraïment als assistents, el regidor va insistir en la necessitat d’implantar la marca Compromís a Puçol amb l’objectiu d’obtindre uns resultats excel·lents en les eleccions del 24 de maig.

El regidor valencianista ressaltà “les polítiques socials al servei de la ciutadania i sense cap tutela de Madrid com el tret distintiu i diferenciador de Compromís”. Igualment, expressà el “més profund agraïment” de Compromís Puçol als companys de l’Horta Nord (Alboraia, Albalat dels Sorells, Almàssera, Bonrepòs i Mirambell, Massamagrell, Museros, el Puig, Rafelbunyol i Vinalesa) i del Camp de Morvedre (Sagunt) que assistiren a l’assemblea a donar-los suport en un procés que s’ha allargat més de tres anys i que, finalment, ahir quallava amb la creació d’un col·lectiu més de Compromís “decidit a recuperar les institucions per a la ciutadania i a restituir la salut democràtica en la societat valenciana”.

4 Comentarios

  1. […] Poques hores després d’anunciar-se l’assemblea constituent de Compromís per Puçol que fic…, la Comissió Executiva Nacional de Compromís va a enviar un comunicat per a explicar que “a Puçol no es compta en estos moments amb una organització de la Coalició i que qualsevol acord o assemblea constituent, nomenament de portaveus o membres del Consell General, o qualsevol altre càrrec orgànic en eixe sentit, està totalment deslegitimada i desautoritzada per actuar en nom de la Coalició Compromís”. […]

  2. […] Un mes després que es fera la primera assemblea constituent i després de la Direcció Nacional demanara més garanties, este passat cap de setmana es va constituir de manera oficial, el col·lectiu de Compromís de Puçol. L’assemblea constituent va aprovar per unanimitat l’executiva local, que estarà encapçalada per l’actual regidor a l’ajuntament, Enric Esteve, qui serà el seu portaveu local. […]

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.