Després de 3 anys de negociacions, Compromís per Puçol celebra la seua assemblea constituient

480

Puçol-Constitucio-Compromis-Puçol

Els militants i adherits dels col·lectius de Gent de Compromís, Joves del Bloc i Bloc de Puçol celebraren l’Assemblea Constituent de Compromís per Puçol. Els assistents triaren els càrrecs de l’Executiva Local de Compromís, on ha quedat garantida la representació dels tres col·lectius citats.

Així mateix, l’Assemblea elegí per unanimitat Enric Esteve Ramon com a representant en el Consell General de Compromís.

En el discurs d’agraïment als assistents, el regidor va insistir en la necessitat d’implantar la marca Compromís a Puçol amb l’objectiu d’obtindre uns resultats excel·lents en les eleccions del 24 de maig.

El regidor valencianista ressaltà “les polítiques socials al servei de la ciutadania i sense cap tutela de Madrid com el tret distintiu i diferenciador de Compromís”. Igualment, expressà el “més profund agraïment” de Compromís Puçol als companys de l’Horta Nord (Alboraia, Albalat dels Sorells, Almàssera, Bonrepòs i Mirambell, Massamagrell, Museros, el Puig, Rafelbunyol i Vinalesa) i del Camp de Morvedre (Sagunt) que assistiren a l’assemblea a donar-los suport en un procés que s’ha allargat més de tres anys i que, finalment, ahir quallava amb la creació d’un col·lectiu més de Compromís “decidit a recuperar les institucions per a la ciutadania i a restituir la salut democràtica en la societat valenciana”.

4 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.